Waar is het feestje?!

foodtrailer-voor-de-ideale-uitstraling

Bij de Foodtruck! Een winkelopening, een tuinfeestje, een bruiloft aan het strand, een businessevent in het bos of een festival in de duinen. Feestjes met mooi weer zijn de leukste! Dan wil je je gasten ook daar in de watten leggen met de lekkerste hapjes en drankjes in het zonnetje. Een foodtruck biedt uitkomst. Sfeervol, mobiel en volledig uitgerust. Het feest compleet, de gasten blij. In deze Foodtruckblog nemen wij je mee in alle mogelijkheden.

iedereen-geniet-van-lekkere-hapjes-uit-de-foodtrailer

Vintage to the max met onze Foodtrucks

Alles is mogelijk met de foodtrailer van www.foodtrailerhuren.nl. De truck is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien.

Een vintage zitje

Wij leveren standaard 1 x tafel en 2 x stoeltjes mee om voor de truck te plaatsen. Uiteraard helemaal in de stijl van de vintage foodtruck. Niet alleen geeft het gasten bij de foodtrailer de gelegenheid om zittend te genieten van een hapje en een drankje, ook ziet het er leuk uit! Het oog wil ook wat? Het oog krijgt ook wat!

Antieke appelkratjes

Je wilt de gasten die de truck zien, vast meenemen in de sfeer van het gerecht dat er gemaakt wordt. Wordt er pompoensoep geserveerd vanuit de foodtrailer? Pompoenen en kalbassen in de houten kratjes maken het af. Een heerlijke zomerse fruitsalade? Etaleer wat gemengd fruit in de kratjes en trek direct de aandacht voor het product. Finishing vintage touch, check!

Groot krijtbord + kleine krijtbordjes

Je wilt misschien prijzen koppelen aan de producten? Of u wilt de gasten bereiken met wat extra informatie? Ook dat doen we in stijl met de krijtborden!

Vintage afvalbak

De Foodtruck is functioneel maar ook een eyecatcher. Alleen op een schoon terrein komt de foodtruck tot zijn recht. Daarbij wilt u niet dat het terrein voor uw feest wordt vervuild toch? Met de vintage afvalbak bij de foodtrailer is de stap klein voor mensen om hun afval in de vuilnisbak te gooien. En yes, ook dat gebeurt in stijl.

Plantjes

Vintage betekent heel veel maar ook: plantjes! Om de look en feel van de foodtrailer helemaal compleet te maken, leveren wij ook wat charmante plantjes mee. Wat een gezelligheid bij de foodtrailer. Je zou er bijna in gaan wonen……

Huup huup huup, Foodtruck!

Overtuigd van de hele entourage van de foodtruck? Zie je jezelf ook zitten op het zitje voor de truck, in je nopjes met de plantjes? Top! Nu eerst even praktisch. Welke mogelijkheden biedt de foodtrailer? In een notendop (ook een leuk idee voor de appelkratjes overigens):

We keep it cool
– Koelkast à 42 liter

Alles aan kant!
– Opbergmogelijkheden
– Dubbele wasbak met warm en koud water

Komt dat zien, komt dat proeven!
– Groot uitgifteluik aan de zijkant
– Klein uitgifteluik aan de voorzijde

Stroom at home
– 4 dubbele stopcontacten
– Verlengsnoer
– Verlichting binnen

Beter safe…..
– ABC poederblusser
– Wielkeg
– Disselslot
– Afsluitbare deur

Geef je foodtruck een gezicht

Vintage uiterlijk en absolute eyecatcher op jouw evenement? Check. Van alle gemakken voorzien? Of het nou gaat om koelen, opbergen of afsluiten? Check. Wat nou als je dat feest of winkelopening wel hebt, die locatie al gescout hebt maar geen mensen hebt die de food uit de truck kan bereiden en serveren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Promotieteam in de foodtruck

Onze foodtruck medewerkers zijn erin getraind om de producten uit de foodtrailer in de spotlights te zetten. Zij kunnen rond gaan met de hapjes en/of drankje vanuit de truck om een groter bereik te realiseren. “Mevrouw, mag ik u op deze heerlijke dag een bakje vers fruit aanbieden?” of “Meneer, de wat is er nou lekkerder dan een koud drankje in de zon?”. Door deze persoonlijke benadering worden de gasten nog meer in de watten gelegd en verhoog je je bereik met de foodtrailer. De foodtruck is de opvallende basis en de medewerkers bouwen het feest erom heen.
foodtrailers-huren-in-combinatie-met-hostessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *